Modellbyggarhelg med IPMS Östergötland

Helgen den 5-6 maj hade IPMS Östergötland sin årliga bygghelg på Flygvapenmuseum i Linköping. Förutom att ordna en trevlig lokal att sitta och bygga i hade IPMS Östergötland även ordnat så att vi som anmält oss kunde njuta av museet innan öppning på söndagen och ta bilder på objekten med städbelysning (full belysning) på.  Vi bjöds också på ett besök i museets nybyggda magasin där man förvarar flygplan som inte kan visas i museet samt 20% rabatt i museishoppen. Något som utnyttjades flitigt av flera deltagare. Man kunde även anmäla sig till en middag på lördagskvällen, med smörgåstårta och swapmeet. Som bonus hade flottiljen på Malmen öppet hus på lördagen, så man kunde gå in på området och se de helikoptrar och flygplan som flyger från Malmen. Som om det inte vore nog så fick alla IPMS-medlemmar 100 kr rabatt/refund på anmälningsavgiften. Det var med andra ord en fantastiskt trevlig helg för modellbyggande flygnördar som mig.

Nedan kommer lite bilder från helgen