Flera juniorer vid C4-Open i Malmö 29-30 okt 2022

Det var glädjande att se den förhållandevis stora juniorklassen vid årets C4-Open. Återväxten inom hobbyn är något som IPMS Sverige ser som prioriterat område och fokuserar ofta på juniorernas bidrag i hemsidans inlägg. Vill du se ett mer övergripande bildreportage från C4-Open 2022 så finns det t ex på IPMS Stockholm hemsida.
Inledningsvis stämningsbilder med mycket folk både runt borden och vid prisutdelningen.

Prisutdelning till juniorer ligger ofta först i processen vid tävlingarna och så även på C4-Open. Här delades det ut många priser till juniorerna både i form av plaketter och byggsatser.

 

 

IPMS Sveriges ordförande Jan Forsgren delade ut IPMS Sverige priser till juniorerna. Från vänster på scen Julia Rewes som byggt Mammut (silver) och Sdklfz Nyckelpiga (brons). I mitten Alva Klingståhl F-16 Eggplane (brons) och till höger Clint Andersson med Volvo 760 GL (brons). Saknas på bilderna ovan gör pansarbyggaren Alexander Sokolov som fick ett silver med en Sturmtiger och hela fem brons.