Utdelning juniorpriser GGG 2024

För de som följer med på IPMS Sveriges hemsida kanske det tål att upprepas. Vi publicerar bara inlägg med aktiviteter som IPMS Sverige ansvarar för eller direkt stöttar ekonomiskt. För att läsa om tävlingar/utställningar i Sverige så får du gå till lokala hemsidor eller sociala medier för referat, bilder och tävlingsresultat.

Det var 24:e gången som Grevens Glue Galore gick av stapeln under ledning av Claes och Elin Beck-Friis. Samma varma välkomnande som alla de tidigare gånger jag styrt bilen till Borensberg sista lördagen i juni. Bra väder med inte för varmt inne i gympahallen och inga störtskurar när det varit dags för lunch. Det finns många trevliga ställen att välja på i Borensberg och ortens närområde.

Jag hade som vanligt laddat upp med IPMS Sveriges diplom för utdelning av juniorpriser. Priserna i form av modeller inhandlas på plats för att det ska bli ”rätt genre” till mottagarna. Nu var det lätt för det handlade om bilar för alla fem deltagande juniorerna. Men det är inte alltid så ens på GGG. Är man ung flygbyggare kanske man inte blir så entusiastisk över en pansar eller bilmodell som pris.

På de flesta tävlingarna så ligger utdelning av juniorpriser tidigt. Även en junior med stort tålamod kan bli ganska trött efter en timmes prisutdelning. Det tål också att upprepa att det enda syfte vi har med utdelning av priser till alla juniorer är att alla juniorer ska gå glada och nöjda från eventet och kanske tala om för en kompis att det är kul med modellbygge.

 
Efter kort inledande beskrivning av vad IPMS Sverige gör och kan göra för modellbyggare i Sverige så är det dags för diplom.

 
Det blir lite jultomte-feeling när man plockar upp byggsatserna ur kassen. Även den blygaste brukar tina upp med ett paket i handen.

Det roliga med bidragen i årets tävling var ett team-bygge där man tillsammans skapat ett diorama. Vem säger att man måste sitta i sin ensamhet och bygga. Mycket trevligt inslag som skapar framtidstro för återväxten.

 

 

 

 

 

 

Ett svar på “Utdelning juniorpriser GGG 2024”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *