Juniorer på CCM Open 2024

10 februari gick CCM Open 2024 av stapeln i soldathemmet utanför Livgardet I1 Kungsängen. IPMS Sverige hade representation för att  dela ut IPMS Sveriges juniorpris till deltagande juniorer. CCM Open är en mindre intim tävling med fokus på bilar. Även om i kraftig minoritet så fanns det både figurer och diorama. Trots det lilla formatet så kommer det deltagande från både Norge och Finland. 8 handlare var också på plats. I år var det 183 bidrag i tävlingen uppdelad på 12 klasser.

Vill du läsa mer om eventet och titta på bilder av massa fina modeller så finns ett inlägg på IPMS Stocholm hemsida.

Två juniorer deltog och antalet speglar nog den uppställning av juniorer man kan förvänta sig givet storleken på tävlingen. Kvalitet på på byggena var mycket hög och jag ser framför mig blivande pristagare som seniorer. Pristagarna Tore Wåhlin och Lassi Valkenpää deltog med fem byggen. Det var glada miner vid prisutdelningen och jag är övertygad att vi uppnått syftet med nöjda juniorer som lämnade lokalen.