Juniorer på Open 2.0 Alvik, Stockholm

Den nya modelltävlingen arrangerad av IPMS Stockholm 13 april 2024 drog till sig nästan 70 byggare med nära 400 anmälda modeller. Antalet modeller på borden blir betydligt högre om man räknar in alla modeller i temasamlingarna och de som deltog utom tävlan.

Du kanske undrar varför vi här på IPMS Sveriges webb inte lägger upp något bildreferat från hela den nya tävlingen och många andra tävlingar som passerat. Jo, styrelsen beslutade för flera år sen att vi bara ska lägga upp referat från aktiviteter som IPMS Sverige ansvarar för eller har stöttat ekonomiskt på ett avgörande sätt. SM i modellbygge och utdelning av juniorpriser är IPMS Sverige aktiviteter. Open 2.0 var en tävling och utställning som IPMS Stockholm arrangerade och ansvarade för. En liten länk är dock lätt ordnad och här har du hela resultatlistan med bilder på alla objekten. https://www.ipmsstockholm.se/home/08-open/tidigare-tavlingar/open-2-0-2024-resultat/

Antalet juniorer som deltog var betydligt blygsammare med bara två deltagare med fem modeller. Desto viktigare att de båda skulle tycka deltagandet var roligt och känna sig nöjda när de lämnade lokalen.